Harjoitusmaksuista

Espoon kaupunki perii koulujen saleista ja kentistä seuralta vuokria tuhansia euroja vuodessa ja näin kerättävien harjoitus- ja jäsenmaksujen merkitys korostuu. Harjoitustilan koosta, ikäluokasta, aktiivisuudesta ja osanottajamääristä riippuen maksut ovat kevät ja syyskaudella ryhmittäin 20–50 euroa.

Ryhmien vetäjät keräävät maksut tai niitä kerätään jo jäsenmaksun yhteydessä. On välttämätöntä, että kaikki harrastajat maksavat osuutensa kuluista, jottei muiden osuus muodostu kohtuuttomaksi.

Jäsenmaksuista

Seuran jäsenmaksut määräytyvät harjoitustilan koosta, ikäluokasta, harrastajien aktiivisuudesta ja osanottajamääristä. Jäsenmaksut määritellään siten, että ne kattavat salien vuokrat ja muut mahdolliset lajiin liittyvät kulut. Jos maksat useamman henkilön jäsenmaksun samalla suorituksella, kirjaa viestikenttään kaikkien maksettavien jäsenien nimet.

Miesten jalkapallojoukkueessa seuran jäsenmaksu kerätään kausimaksujen yhteydessä aiempien vuosien tapaan. Jäsenmaksu ei koske matalan kynnyksen sulkapalloa!

Tilinumero: FI7057238120016967

Jäsenmaksun summat: Aikuinen 25 €, lapsi 15 €.
Viestikenttään: Jäsenmaksu ja oma nimi

Liity jäseneksi

Seuran tarkoitus on harjoittaa sekä harrastus- että
kilpailutoimintaa kohtuullisin kustannuksin