HARJOITUSMAKSUISTA

Espoon kaupunki perii koulujen saleista ja kentistä seuralta vuokria tuhansia euroja vuodessa ja näin kerättävien harjoitus- ja jäsenmaksujen merkitys korostuu. Harjoitustilan koosta, ikäluokasta, aktiivisuudesta ja osanottajamääristä riippuen maksut ovat kevät- ja syyskaudella ryhmittäin 20-50 euroa.

Ryhmien vetäjät keräävät maksut tai niitä kerätään jo jäsenmaksun yhteydessä. On välttämätöntä, että kaikki harrastajat maksavat osuutensa kuluista, jottei muiden osuus muodostu kohtuuttomaksi.

JÄSENMAKSUISTA

Seuran jäsenmaksut määräytyvät harjoitustilan koosta, ikäluokasta, harrastajien aktiivisuudesta ja osanottajamääristä. Jäsenmaksut määritellään siten, että ne kattavat salien vuokrat ja muut mahdolliset lajiin liittyvät kulut. Jos maksat useamman henkilön jäsenmaksun samalla suorituksella, kirjaa viestikenttään kaikkien maksettavien jäsenien nimet.

Miesten jalkapallojoukkueessa seuran jäsenmaksu kerätään kausimaksujen yhteydessö aiempien vuosien tapaan. Jäsenmaksu ei koske matalan kynnyksen sulkapalloa!

LIITY JÄSENEKSI

Tilinumero: FI7057238120016967 
Jäsenmaksun summat:  Aikuinen 25 euroa, lapsi 15 euroa 
Viestikenttään: Jäsenmaksu ja oma nimi (kaikkien seuraan liittyvien nimet)

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.